راه اندازی

بی شک راه‌اندازی، یکی از مهمترین واصلی‌ترین مراحل پروژه می­‌باشد. کلیه برنامه ­ریزی­‌ها و هزین­ه‌ها، جنبه عملی مربوط به این مرحله می‌­باشد و زمان طولانی از پروژه صرف راه‌اندازی پروژه می­‌گردد.

چرخه پروژه با راه‌اندازی به چرخش درمی­ آید و غفلت از این مرحله خسارات جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد.

عواملی که می­‌تواند در راه­‌اندازی پروژه موثر باشد:

1-      بهره گیری از مشاورین متخصص قبل از راه اندازی

2-      برنامه ریزی مشخص و مدرن تا قبل از راه اندازی

3-      استفاده ازگروه­‌های راه اندازی­ متخصص، با تجربه و با صلاحیت در  زمینه مربوطه

4-      در جریان قرار دادن تیم راه‌اندازی از جزئیات پروژه

5-      اختصاص زمان کافی به راه اندازی

6-      آموزش‌های تئوری و عملی تیم راه‌اندازی به نیروی انسانی

شرکت مهندسی مشاورRMG (گروه مدیران رستوران) با تجربه 12 ساله در زمینه واحدهای غذایی (Food servise) واجرای بیش از 100 پروژه در این زمینه بی شک می‌­تواند کمک شایانی در این مرحله به صاحبان صنعت رستوران، فست فود، کافی شاپ وکلیه آشپزخان­ه‌های صنعتی نماید.