فرم های مدیریت

فرم‌های مدیریتی


با توجه به ساعت کاری بالای رستوران و کافی شاپ‌ها، معمولا تعداد پرسنل در این فعالیتها زیاد است و یکی از مشکلاتی که مدیران این مراکز با آن مواجه هستند، مدیریت پرسنل به منظور ارائه خدمات مناسب‌تر در تمام ساعات کاری علی‌الخصوص ساعات شلوغ روز و اواخر هفته است.
تجربه ثابت کرده است که یکی از بهترین شیوه‌ها به منظور مدیریت کاراتر در رستوران و کافی شاپ، استفاده از مدیران میانی برای هر بخش است، به این صورت که هر بخش از یک مدیر و تعدادی پرسنل تشکیل می‌شود که در نهایت گزارشات عملکرد را به مدیر مجموعه ارائه می‌کنند. بدون شک اجرای این شیوه مدیریتی، مستلزم استفاده از فرم ها و چک لیست‌هایی است که مدیران میانی در قالب آن گزارشات دوره‌ای خود را به مدیر مجموعه ارائه می‌نمایند و حتی از طریق آن می‌توانند بازخورعملکرد مجموعه را در دوره‌های کوتاهی بررسی کرده و نقاط ضعف را اصلاح کنند.
این فرمها و چک لیستها در دوره‌های مختلفی از ساعات کاری روزانه بررسی و پر می‌شوند و از طریق مدیران میانی به مدیر مجموعه گزارشات کلی را ارائه می‌کنند.
با توجه به ضرورت این مسئله در اجرای مدیریت کاراتر در صنعت رستوران، بخش آموزش شرکت مجموعه‌ای کامل از فرمها و چک لیستهای رستوران، فست فود و کافی شاپ را جمع‌آوری کرده است و آن را در اختیار متقاضیان قرار خواهد داد. این فرمها شامل موارد زیر است:

  • چک لیست آماده سازی
  • چک لیست پیتزا
  • چک لیست رستوران
  • چک لیست سالن
  • چک لیست قسمت ساندویچ
  • چک لیست کانتر
  • فرم برنامه هفتگی پرسنل
  • فرم تهیه روزانه رستوران و کافی شاپ
  • فرم جریمه و پاداش پرسنل
  • فرم درخواست روزانه آشپزخانه
  • فرم درخواست کالا از انبار
  • فرم نظافت هفتگی آشپزخانه
  • فرم تعهدنامه
  • فرم پرداخت مساعده
  • گزارش تعویض روغن دستگاه‌ها
  • فرم موجودی انبار
  • فرم ضایعات کالا
  • فرم هزینه‌های بدون فاکتور
  • فرم ورودی کالا به انبار
  • گزارش روزانه بازدید فنی
  • انواع فرم استخدام
  •  (به منظور دسترسی به فرمها، لطفا با آدرس پست الکترونیکی یا شماره تلفن شرکت تماس حاصل فرمائید)