درباره ما

                           با نام خدا

                       شرکت مهندسی، مشاوره " گروه مدیران رستوران"

 

با تقدیم احترام و درود بی ­پایان،

به استحضار می­ رساند،شرکت مهندسی مشاورRMG (گروه مدیران رستوران) مشاور و مجری پروژه های رستوران، کافی­ شاپ، فست فود، فودکورت،کترینگ، هتل و نان وشیرینی با بیش از 100 پروژه موفق در سرتاسر ایران وهمچنین کشورهای عراق، گرجستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس آمادگی خود را جهت ارائه خدمات زیر اعلام می­ دارد:

فاز اولیه (پیش از راه اندازی)

  1. تعیین نوع سبک غذایی بر اساس شاخص ­های اقتصادی و اجتماعی.
  2. تعیین نوع و تدوین   منو غذایی بر اساس شاخص ­های اقتصادی و اجتماعی.
  3. مشاوره در زمینه نحو مدیریت مجموعه.
  4. مشاوره و  معرفي و انتخاب تخصصي دستگاه­ هاي پرفروش و روز دنيا، متناسب با امکانات، بودجه و نقشه ارائه شده.
  5. مشاوره در زمینه اجرای استانداردهای بهداشتی.
  6. مشاوره در زمینه سیستم تهویه، برق، آب، گاز و شبکه ارتباط داخلی.
  7. اجرایی طراحی پلان و چیدمان تجهیزات آشپزخانه بر اساس امکانات و محدودیت­ ها .
  8. همچنین طراحی پلان فنی (الکترومکانیکال) شامل سیستم آب و پساب آشپزخانه- سیستم برق تجهیزات با تفکیک تک فاز و سه فاز- سیستم گاز تجهیزات و آشپزخانه- سیستم هودها (تهویه، مکش و دمش آشپزخانه).
  9. مشاوره و آموزش قسمت اجرای سیستمهای (الکترومکانیکال) به نیرو های فنی .
  10. مشاوره درتعیین نوع طراحی لوگو .
  11. مشاوره در زمینه انتخاب نام تجاری و ثبت آن.
  12. مشاوره در زمینه نوع طراحی داخلی رستوران.
  13. مشاوره درزمینه انتخاب قسمتهای مختلف رستوران و جانمایی فضا های مورد نیاز شامل.
  14. (آشپزخانه،آماده سازی،انبار، سردخانه بالای صفر و زیر صفر، رختکن پرسنل خانم و آقا، اداری و مالی، دلیوری و غیره).
  15. مشاوره در زمینه سیستم شبکه ارتباط داخلی.
  16. مشاوره در زمینه انتخاب نرم افزارهای حسابداری و مالی رستوران.
  17. مشاوره در زمینه چاپ و بسته ­بندی.
  18. مشاوره در زمینه اجرای استانداردهای بهداشتی.
  19. مشاوره در زمینه مدیریت و استخدام منابع انسانی رستوران (پرسنل، انباردار، حسابدار، سوپروایزر، مدیر).
  20. مشاوره در زمینه انبارداری رستوران.
  21. مشاوره در زمینه انتخاب و تعیین مواد مصرفی رستوران.
  22. مشاوره در زمینه انتخاب منابع خرید مواد اولیه با توجه به منوی ارائه شده.
  23. محاسبه هزینه تمام شده هر منوی غذایی.
  24. تهیه و ارائه فرم­ های مدیریتی رستوران.

فاز دوم( راه اندازی)

  1. راه ­اندازی خطوط پخت بر اساس نقشه آشپزخانه که از قبل طراحی و توسط کارفرما تایید و تجهیزات آن خریداری گردیده ­است.
  2. گزینش و استخدام نیروی انسانی رستوران .
  3. آموزش سازمانی پرسنل رستوران .
  4. آموزش رفتاری پرسنل در ارتباط با برخورد با مشتری، تعامل با همکار، تعامل با مدیریت و انضباط فردی.
  5. آموزش فنی پرسنل.
  6. آموزش شیوه ­های مدیریتی رستوران .
  7. آموزش نحوه استفاده از ماشین آلات .
  8. آموزش نحوه ی نگهداری ماشین آلات .
  9. آموزش نحوه ی سرویس دهی بر اساس هماهنگی بین بخش های مختلف.
  10. آموزش رعایت موارد بهداشتی رستوران.
  11. آموزش نحوه ی فروش .
  12. آموزش نحوه ی نگهداری مواد.
  13. آموزش نکات ایمنی در حین کار.
  14. آموزش و تقسیم بندی کار به لحاظ نیاز رستوران و کارایی شخص.
  15. آموزش و تنظیم برنامه هفتگی پرسنل رستوران.
  16. آموزش مدیران و سرپرست ­های رستوران به صورت تخصصی.
  17. آموزش نحوه ی باز و بسته کردن رستوران.
  18. آموزش آمار گیری و انبارگردانی رستوران.
  19. آموزش بستن صندوق رستوران.
  20. آموزش تهیه برگه ­های آماری مورد نیاز رستوران.
  21. پرونده ­سازی پرسنل.
  22. تدوین شرح فعالیت پرسنل و قسمت­های رستوران.
  23. راه اندازی امور اداری رستوران .
  24. آموزش منوی غذایی تعیین شده در رستوران.
  25. نرخ گذاری منوی غذایی تعیین شده در رستوران.
  26. تعیین مواد مصرفی رستوران.
  27. نظارت بر کار اجرایی رستوران.

*نظارت دوره ای به صورت بازدید ماهیانه و کنترل کیفیت،کمیت، نحوه سرویس دهی و......توسط کارشناسان شرکت.

*بازدید دوره ای توسط  فنی کارهای شرکت  از تجهیزات و ماشین آلات مجموعه.

*برگزاری دوره هایی آموزشی  مرتبط با صنعت رستوران جهت ارتقا سطح علمی مدیران وصاحبان این صنعت.

همچنین اطلاعات تکمیلی در ارتباط با خدمات شرکت به صورت تلفنی و یا از طریق وب سایت شرکت در اختیار همکاران ومشتریان عزیز قرار می­ گیرد.

باتقدیم احترام

گروه مدیران رستوران