->‌ دستور پخت مرغ سوخاری

 

نحوه مرینت کردن مرغ

1-ابتدا کلیه مرغ ها باید پاک شوند و چربی های اضافی گرفته شود.

2- تمامی قطعات مرغ باید شسته شوند.

3- قسمت بالای ران باید با فشار دست شکسته شود.

4- بعد از شستشو باید مرغ را داخل آبکش گذاشته و داخل سردخانه گذاشت تا کاملا آبگیری شود.

5- ابتدا مرغ ها را باید 8 تکه کرد (2ران + 2بالای ران + 2سینه + 2بال)

6- ماندگاری مرغ رگولار 48 ساعت میباشد و ماندگاری اسپایسی و استریپس 72 ساعت می باشد.

7- در هنگام وزن مواد پاره سنگ کردن فراموش نشود.

8- وزن مرغ نباید بیشتر از 1/400 و کمتر از 1/300 باشد.

9- در هنگام خرد کردن نباید پوست مرغ، کنده یا ناقص شود.

10- زمان آبگیری نباید کمتر از 30 دقیقه باشد.

11- مرحله آخرتقسیم و توزیع مرغ ها جهت مرینت کردن می باشد.

12- سینه و فیله مرغ نیز باید قبل ازمرینت کردن شستشو و تمیزشوند.

13- وزن سینه مرغ جهت برست و فلیمر 130 گرم می باشد.

14- حتما سینه مرغ باید قبل از مرینت شدن با  بیفتک کوپ کوبیده شود.

 

دستورالعمل پخت

مرينه كردن

به منظور مرینه­ کردن مناسب لازم است ابتدا مرغ كامل را چربي ­گيري كرده و به 8 تكه (2 تكه بال،2تكه ران،2تكه بالا ران،2تكه سينه) تقسیم مي­ كنيم. بعد از شستشو، به منظور اینکه تکه ­ها آب جذب شده را پس دهند، آنها را داخل آبكش ريخته و به مدت يك ساعت درجاي خنك نگهداري شوند. سپس به ازاي هريك كيلو مرغ  15گرم مرينت (اسپايسي/رگولار) + 3گرم آب + 3گرم نمك + 80گرم آبليمو را مخلوط كرده و به همراه تكه ­هاي مرغ داخل دستگاه مريناتور ريخته و به مدت 15 الي20 دقيقه ميكس مي­ كنيم .

* توجه داشته باشيد كه وزن مرغ كامل بايد 1300 - 1400 كيلو­گرم باشد.

 

تركيب روكش اسپايسي و فيله استريپس

نسبت تركيب روكش اسپايسي 1به 12كيلو آرد نول + 100گرم نمك مي ­باشد، سپس به طور يكنواخت با هم مخلوط مي ­كنيم، بعد ظرف آب يخ (شوك) را آماده كرده و تكه ­هاي مرغ را داخل آرد ريخته وكاملا چنگ مي­زنيم تا كاملا به آرد آغشته شود وسپس دوباره تكه­ ها را داخل آب يخ قرارداده و بعد از چند ثانيه آنها را دوباره در آرد چنگ مي­ زنيم تا تكه ­هاي مرغ كاملا پولكي شوند و اين مرحله را يكبار ديگر تكرار مي­كنيم، سپس تكه­ های مرغ­ را بصورت آویزان و دوتایی تكان داده تا آرد اضافه آن ريخته شود و سپس در مرحله­ ي آخر در سبد مخصوص مي­ چينيم و در دستگاه قرار مي­ دهيم .

*براي استريپس دما 325 درجه فارنهایت و زمان 3 دقيقه مي ­باشد .

*براي اسپايسي دما 340 درجه فارنهایت و زمان 14 دقيقه مي ­باشد.

 

رگولار

نسبت تركيب روكش رگولار  1 به 12 كيلوگرم آردنول + 100گرم نمك مي­ باشد .

تكه­هاي مرينت شده را پوست ­كشي كرده تا كاملا صاف شود سپس داخل آرد قرار مي ­دهيم و حدود 6 بار در آرد مي­ چرخانيم و سپس روی آنها آرد ریخته و با کف دست فشار می ­دهیم، تا تكه­ ها آرد را به خود بگيرند سپس تكه­ ها را به آرامي و جدا جدا تكان داده تا آرد اضافي آن بریزد و پوست ­كشي كرده و در سبد رگولار مي­چينيم و در دستگاه قرار مي­ دهيم .

* قسمت پايين ساق ران را بايد يكبار در آب قرار داده و دوباره در آرد بچرخانيم تا يك لايه خمير دور آن براي جلوگيري از سوختن ساق ران ايجاد شود.

*براي رگولار دما 340 درجه فارنهایت و زمان 14 دقيقه مي ­باشد.