-> فرمول خمیر پیتزا آمریکایی

 

 

1)آرد 10 کیلو

2)آب 4کیلو ونیم

3)روغن مایع 900گرم( مخصوص افزودنی)

4)مایه خمیر 80گرم(ترجیحا وکیوم باشد)

5)پودر پیتزا 500 گرم

*ابتدا آب و روغن و پودر پیتزا را داخل میکسر خمیر ریخته و کاملا هم بزنید تا حل شود.

*آرد را اضافه کنید و روی آرد مایه خمیر را بپاشید.(مایه خمیر داخل آب حل نشود)

*زمان چرخیدن خمیر گیر 15 دقیقه می  باشد.

*خمیر را بیرون آورده و به وزن مورد نظر چونه کنید.

*بعد از پهن کردن داخل قالب، بگذارید کاملا پروف(ور)شود.

*سعی کنید خمیر رابه اندازه مصرفتان روزانه تولید کنید واز خمیر روز قبل استفاده نکنید.

*در صورتی که بخواهید مقدار کمتری خمیر درست کنید همه مواد به نسبت کم خواهد شد به جز زمان چرخیدن.