پخت زنده

 

بخش عمده ای از فعالان صنعت رستوران و همچنین سرمایه گذارانی که تازه به این عرصه قدم گذاشته­ اند، تمایل دارند که قبل از راه اندازی و خرید ماشین آلات آشپزخانه های صنعتی و کافی شاپ ها فرصت استفاده و کار با آنها را داشته باشند. با توجه به این نیاز، گروه مدیران رستوران اقدام به راه­ اندازی آشپزخانه آزمایشی به منظور پخت زنده نموده است. آشپزخانه آزمایشی مجموعه، از دو قسمت تشکیل شده است؛ یک بخش مربوط به فست فود و رستوران؛ که با توجه به ماشین آلات و تجهیزات کامل یک رستوران طراحی و احداث شده است و بخشی دیگر به کافی شاپ آزمایشی اختصاص یافته است. تلفیق این دو بخش علاوه بر اینکه امکان آشنایی با عملکرد ماشین آلات را از نزدیک به مشتری می­ دهد، به منظور آموزش عملی کارآموزان و مدیران مورد استفاده قرار می ­گیرد. همچنین حضور کارشناسان و سرآشپزهای با تجربه، این امکان را فراهم می آورد که نکات مهم و نحوه عملکرد مناسب ماشین آلات در حین کار به مشتری آموزش داده شود. لازم به ذکر است که گروه مدیران رستوران از مراکز علمی مرتبط با صنعت غذا دعوت می نماید که جهت بازدید از آشپزخانه آزمایشی با مجتمع تماس حاصل فرمایند.

جهت هماهنگی برای بازدید با پست الکترونیکی یا شماره تلفن شرکت تماس حاصل فرمائید.