You are here:خانه»گروه مدیران رستوران

-> آفريقای جنوبی – ژوهانسبورگ (غذا)

 

حرفه ای ترین نمايشگاه تخصصی صنايع غذايی

و مهمترين دروازه ورود به بازار مواد غذايی قاره آفريقا

با یک میلیارد جمعيت مصرف كننده

آفريقای جنوبی  ژوهانسبورگ

14 تا 16 آبان 1393     /    5 تا 7 نوامبر 2014

 

 مدیران برگزار کننده نمایشگاه IFE لندن، فرصت مناسبی را فراهم نموده اند و تمامی دست اندركاران مرتبط با صنعت غذا، از تمامی قاره آفريقا را به ژوهانسبورگ فرا خوانده تا امکان ارتباط حرفه ای خریداران این قاره با تولیدکنندگان و تجار بین المللی  ایجاد شود. آفريقای جنوبی نيز با توجه به زيرساختهای حرفه ای بازرگانی موجود در اين كشور، به عنوان پايگاهی مهم برای ورود به قاره آفريقا محسوب می شود و شرکتهای بین المللی نیز اصولاً برنامه ریزیهای خود، برای ورود به این قاره بزرگ را از طریق این کشور انجام می دهند تا در حجم تجارت مواد غذایی 4/1 تریلیون دلاری این قاره تا سال 2020، سهمی داشته باشند.

 زعفران، پسته، خشكبار، عرقيات گياهی،‌ کشمش، خرما، كنسانتره و آبمیوه، لبنیات، ماكارونی و پا ستا، شيرينی، شکلات، اسنک، غذاهای نیمه پخته و آماده .... از محصولات شاخص ايرانی برای حضور در اين نمايشگاه هستند.

 

 

www.exhibitionsafrica.com