You are here:خانه»گروه مدیران رستوران

-> لازانیا به سبک ایتالیایی

لازانیا به سبک ایتالیایی

مواد مورد نیاز

لازانیا

سس مخصوص

 

گوشت چرخ کرده

روغن زیتون

نمک

فلفل سیاه

کره

پنیر گودا

تخم مرغ

لازانیا آبپز

پنیر پامیزان

پنیر موتزارلا

اسفنج خورد شده

سس مخصوص

 

450 گرم

4/1 پیمانه

2 قاشق چای خوری

2 قاشق چای خوری

2 قاشق چای خوری

700 گرم

3 عدد بزرگ

500 گرم

4/2 گرم

3 پیمانه

300 گرم

به میزان لازم

 

 

کره

آرد

شیر

نمک و فلفل سیاه

سس گوجه فرنگی

 

5 قاشق غذا خوری

2/1 پیمانه

4 پیمانه

به میزان لازم

1 پیمانه

       

 

طرز تهیه سس مخصوص

کره را در یک قابلمه مناسب ریخته وآن را روی حرارت قرار می ­دهیم تا ذوب شود.سپس آرد را در آن ریخته و به مدت  2 دقیقه کاملا مخلوط می ­کنیم  تا یک دست شود بعد شیر رل کم کم داخل آن می­ ریزیم ومرتبا به هم می­ زنیم.دقت کنید که مواد گلوله نشود و کاملا صاف ویک ­دست باشند. سس را به مدت 10 دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم تا کمی غلیظ و کرمی شود، سپس گوجه فرنگی را داخل آن می­ ریزیم و آنها را  کاملا مخلوط می­ کنیم تا یک­ دست شود.

طـــــرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می ­کنیم.روغن زیتون را درون تابه ای مناسب ریخته  و با حرارت متوسط می ­گذاریم تا داغ شود سپس گوشت چرخ شده را با مقداری نمک  و فلفل سیاه درون تابه ریخته و به آرامی زیر و رو می ­کنیم تا گوشت له یک دست شود.پس از انکه  رنگ  آن قهوه­ ای شد و پخت تابه را از روی حرارت برداشته ومی­ گذاریم تا کمی خنک شود. پنیر گودا را به همراه تخم مرغ ها و مقداری نمک و فلفل ریخته و مخلوط می کنیم. یک ظرف مخصوص فر برداشته ترجیحا در ابعاد20*30 سانتی­مترو 3/1 سس مخصوص را در آن پخش می­ کنیم .سپس برگه­ های لازانیا را در کف ظرف گذاشته تا کاملا کف ظرف پوشیده شود.روی آن  را یک لایه مخلوط پنیر گودا ریخته وسپس یک لایه روی آن اسفناج خورد شده می­ ریزیم.یک لایه لازانیا دیگر چیده و تمام مخلوط گوشت را به طور یکنواخت روی ان پخش می­ کنیم. 2/1 پنیر موتزارلای خورد شده را به همراه3/1 دیگر سس مخصوص روی ان می­ گریزیم و باقیمانده ی سس مخصوص و پنیر موتزارلا و پنیر پارمیزان را روی آن می­ ریزیم. سپس 2 قاشق غذا خوری کره را به قطعات ریز روی لازانیا پخش می­ کنیم. ظرف لازانیا را با فویل پوشانده و به مدت 30 دقیقه  در فر  می­ گذاریم سپس خارج کرده  و بدون فایل آن را 15 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم.