You are here:خانه»گروه مدیران رستوران

-> راه کارهای موفقیت در حرفه رستوران داری

موفقیت در حرفه رستوران داری تعریف های مختلفی دارد. فردی گسترش دادن رستوران یا خرید سهام بیشتر را موفقیت می داند. فردی دیگر استخدام نیروی انسانی بیشتررا رسیدن به نقطه اوج می دانند.اما علی رغم برداشت های شخصی از موفقیت، اصول پایه در حرفه رستوران داری هرگز تغییر نمی کنند.

چند عامل اصلی موفقیت در حرفه رستوران داری را با هم مرور می کنیم:

1-     خود رستوران دار باید یک تعریف جامع از رستورانش داشته باشد. شما باید بدانید از رستوران تان چه می خواهید؟ تصویری واضح از محیط رستوران، نوع غذا و سرویسی که ارائه می شود.اگر شما بدانید که چه می خواهید، مشتری هم می داند که برای چه به رستوران شما می آید.

2-     یک رستوران دار موفق باید بداند که مشتری هایش گذری هستند یا ثابت. الزاما ارتباطی با محل رستوران شما از نظر تجاری ندارد. اگر رستورانی خوب باشد مشتری می آید حتی اگر مشکلات زیادی مثل جای پارک داشته باشد. درست است که محل رستوران باید قابل دسترس باشد.

3-     ارائه سرویس اهمیت زیادی دارد. سعی کنید در ارائه خلاق باشید. در این باره تحقیق کنید تا بدانید چه عواملی باعث شاخص شدن رستوران شما می شود.

4-     امروزه مشتری ها پر توقع تر از گذشته هستند و انتظاراتشان بیشتر است. مردم رستوران را دوست دارند چون در آنجا حق انتخاب دارند. پس انتخاب های بیشتری برای مشتری در نظر بگیرید.

5-     بازاریابی و تبلیغات را هدفمند کنید. اگر قصد تبلیغ دارید مطمئن باشید در این هیاهوی تبلیغاتی روش تبلیغات بسیار اهمیت دارد.اگر این حرف را به حساب تبلیغ برای خودمان نگذارید، روزنامه یکی از راه های موثر تبلیغات در سطح شهر است. اگر به جای تبلیغ معمولی مطلبی کوتاه از سرآشپز رستوران تان چاپ کنید تاثیر بیشتری خواهد داشت.

6-      نظر خواهی از مشتریان هم می تواند تاثیر زیادی در پیشرفت کار شما داشته باشد.

7-     برخورد جذاب داشته باشید. هیچ کس به غذا خوردن در یک رستوران خالی علاقه ای ندارد.شما و کارکنانتان باید آن قدر خوش خلق و جذاب باشید تا بتوانید با ایجاد حس مثبت مشتریان خود را حفظ کنید. هرچند که هیچ کس نمی تواند موفقیت شما را در حرفه رستوران داری تضمین کند، اما با به کار بردن این نکات قدمهای بزرگی به سوی موفقیت برخواهید داشت.

8-     در کار نظارت و مدیریت باید با کار درگیر شوید.شما نمی توانید با نشستن در یک دفتر کار دیگر،یک رستوران را اداره کنید. شما باید حضور داشته باشید،درگیر کار شوید و رهبری کنید. مالکیت بدون حضور مفید با شکست مواجه خواهد شد.

9-     کار متناسب با تقاضا انجام شود.برای موفق شدن شما به نیروی کار کامل اولیه نیاز دارید و باید برای آن هزینه ثابتی در نظر بگیرید.اگر بخواهید از درآمدتان برای پرداخت هزینه هایی که به دلیل برنامه ریزی اشتباه در استخدام نیروی کار به وجود آمده اند استفاده کنید، آن را به هدر داده اید. در صورت لزوم در ساعات شلوغ یا مناسبتها از نیروی کار ساعتی استفاده کنید.

10-   کیفیت مناسب غذا را فراموش نکنید. میزان موفقیت شما با آخرین غذایی که سرو کرده اید سنجیده می شود.