You are here:خانه»گروه مدیران رستوران

-> سبک های رستوران

در درجه اول، غذای اصلی هر رستوران، کانسپت یا سبک آن رستوران را تعیین می­‌کند، که بسته به آن، طراحی داخلی، نوع سرویس و تجهیزات هر رستوران تعیین می­‌گردد امروزه با توجه به ذائقه مردم در  مناطق مختلف انواع رستوران­ها با سبک‌­های مختلف احداث شده است. با توجه به تعداد منوهای غذایی، رده بندی مختلفی برای سبک ­های رستورانی ارائه شد‌‌ه ­است. به صورت کلی، رستوران ­ها در سه دسته اصلی تقسیم‌­بندی می ­شوند:

1- فست فود (Fast Food)؛ این رستوران­‌ها منوی محدودی را که شامل چند غذای مشخص است در زمانی کمی به مشتری عرضه می­‌کنند.

2- مقیاس متوسط (Mid Scale)؛ در این نوع رستوران­ ها، وعده­‌های غذایی در قیمت مناسب به نحوی که با میل به پرداخت مشتری  متناسب است تهیه و عرضه می­‌گردد. سرویس در این رستوران­‌ها بسته به قیمت می­‌تواند متغییر باشد.

3- مقیاس بالا (Upscale)؛ در این سبک رستورانی، وعده­‌های غذایی کامل با بالاترین کیفیت و بهترین سرویس به مشتری عرضه می­‌گردد، همچنین طراحی این نوع از رستوران­ها نسبت به انواع دیگر رستوران ­های متمایز است. 

 در دسته­‌بندی جزئی‌­تر می­ توان به موارد زیر اشاره کرد:

- فست فود (Fast Food)؛

- رستوران آسیایی (Asian Restaurant)؛

- رستوران چینی (Chinese Restaurant)؛

- رستوران ایتالیایی (Italian Restaurant)؛

- رستوران مکزیکی (Mexican Restaurant)؛

- رستوران عربی (Arabic Restaurant)؛

- رستوران صبحانه (Breakfast Restaurant)؛

- داینینگ کژوال (Casual Dining)؛

- رستوران خانواده (Family Restaurant)؛

- رستوران فرانسوی (French Restaurant)؛

- رستوران غذاهای دریایی (Seafood Restaurant)؛

- رستوران استیک (Steak Restaurant)؛

- رستوران­‌های سنتی وبومی (Traditional Restaurant)؛

- کلاسیک فود (Classic Food)؛

- فست کژوال (Fast Casual)؛

- کافی شاپ (Coffee Shop)؛

- باربکیو (Barbecue)؛