You are here:خانه»گروه مدیران رستوران

-> تاریخچه فست فود

تاریخچــــــــــه فست فـــــــــــود

در زمان روم باستان دکه­‌های کوچکی وجود داشت که نان با زیتون به مشتری‌ها ارائه می‌­دادند، همینطور در غرب آفریقا بروشت یا نوعی  کباب چوبی، و در ایران وخاورمیانه دکه­‌های فلافل فروشی و در شرق آسیا دکه­‌های رشته فرنگی نیز به چشم می­‌خورد،اما در اصل زمان واقعی پیدایش فست فود به هفتم ژوئیه سال 1912 در آمریکا بر می­‌گردد.در این روز رستورانی به نام اتومات در آمریکا متولد شد که در اصل به تریا شباهت زیادی داشت.آنها غذاهای از پیش آماده را در محفظه­‌های گرم شیشه­‌ای قرار داده ومشتریان از طریق دستگاه­‌های سکه خور اقدام به خرید این غذاها می­‌کردند.اتومات 20 سال بی رقیب ماند و شعبه های متعددی را با شعار "ما کار مادرانمان را کم کرده­‌ایم" تاسیس کرد.در سال 1948 ناگهان سر وکله دیک و مک،برادران مک دونالد پیدا شد.

ابتدا کار آنها با یک باربیکیو شروع شد اما به اصلاح به حالت Driving بود وبعد از 8 سال وقتی دیدند که بیشترین سودشان از همبرگر است رستوران خود را 3 ماه بستند وبعد از بازگشایی دوباره منوی غذایی آنها به کلی تغییر کرد و بسیار ساده وکوتاه شد: همبرگر، سیب‌زمینی سرخ کرده، چند مدل شیک، قهوه وکوکا کولا ؛ که البته همه در بسته­‌های از قبل آماده شده بودند ودیگر نیازی به منتظر بودن مشتریان نبود .قیمت هر همبرگر 15 سنت بود که به صورت تقریبی، نصف قیمت جاهای موجود بود. در سال 1961 یکی از کسانی  که  در کار تولید انواع شیک بود امتیاز مک دونالد را خرید و با ایده خود آن را متحول کرد . آن شخص ریکراک بود.